Politika privatnosti

Poštovani posetioci,

Hvala na poseti naše internet prezentacije.

Vaš pristup našem sajtu podleže uslovima korišćenja internet sajta i politici privatnosti, kao i važećim propisima Republike Srbije koji uređuju ovu oblast.

Pristupom i korišćenjem našeg internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Osnovni podaci o firmi

Poslovno ime: JEDAN PARTIZAN IMAMO / KOSARKAŠKI KLUB PARTIZAN
Adresa: Humska 1, 11040 Beograd
Delatnost: Delatnost sportskih klubova
Šifra delatnosti: 9312
Matični broj: 07051026
Poreski broj (PIB): 101368803
Web adresa: https://jedanpartizanimamo.rs/
Kontakt e-mail: kkpartizan@kkpartizan.rs

Uplata

Uplata može biti izvršena od strane posetilaca sajta unosom traženih podataka – ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail.

S obzirom da se radi o virtuelnom proizvodu, troškovi dostave ne postoje.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (srednji kurs Narodne Banke Srbije). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Načini plaćanja

Plaćanje porudžbine izvršene putem sajta https://jedanpartizanimamo.rs/ je moguće izvršiti platnim karticama ili uplatom na tekući račun.

Račun će kupcu biti dostavljen na e-mail adresu. PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pristup proizvoda

Kako je sajt namenjen za donaciju klubu u akciji “PLATIMO POREZ”, proizvod ne postoji.

Na kraju akcije biće objavljena lista od 1992 koristnika koji su osvojili nagrade i oni će biti kontaktirani.

Cene/Uplate

Sve cene koje su izkazane na sajtu https://jedanpartizanimamo.rs/ su izražene u dinarima. PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj (tekstovi, slike i drugi materijali) koji se nalazi na https://jedanpartizanimamo.rs/ predstavlja intelektualnu svojinu Trgovca ili trećih lica od kojih je Trgovac dobio saglasnost za njegovo korišćenje. Zabranjena je svaka upotreba sadržaja sajta https://jedanpartizanimamo.rs/ u komercijalne ili u druge svrhe bez izričite saglasnosti Trgovca.

Politika reklamacija

Reklamacija virtuelnih proizvoda/donacije je moguće slanjem mejla na reklamacije@jedanpartizanimamo.rs

Zaštita privatnosti korisnika

U ime KK Partizan obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Zaštita poverljivosti podataka o izvršenoj transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica WSPay – Web Secure Payment Gateway, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama WSpay. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, KK Partizan je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Dina i Maestro metoda plaćanja.

Politika privatnosti

KK Partizan, sa sedištem u ulici Humska 1, Beograd, PIB: 101368803 MB: 07051026 (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta https://jedanpartizanimamo.rs/, odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci neophodni radi obavljanja posla. Trgovac preduzima odgovarajuće zakonske tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca.

Sajt https://jedanpartizanimamo.rs/ može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.

Završne odredbe

Na sva pitanja u vezi sa donacijom putem sajta https://jedanpartizanimamo.rs/ koja nisu uređena ovim Uslovima kupovine primenjivaće se odredbe važećeg zakona u Republici Srbiji.

Ugovorne strane će nastojati da sva eventualna sporna pitanja reše mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće, takav spor će rešiti pred stvarnim nadležnim sudom u Beogradu.

Trgovac zadržava pravo da ove uslove menja bez prethodne najave, uz objavu na https://jedanpartizanimamo.rs/

en_USEnglish
Scroll to Top